Multi dintre noi considera joaca cu animalele doar o simpla joaca. Dar nu este deloc asa! Animalele prin joaca primesc si ofera afectiune, lucru foarte important de altfel.

Fara a conta ca animalul tau este un caine, o pisica sau orice alt animal tu trebuie sa te joci cu el. Daca nu prea stii cum sa o faci poti cauta pe internet jocuri free cu animale si sigur vei afla asta in functie de animalul pe care tu il ai. Tot foarte important este ca voi sa aveti un program de joaca zilinc.

Prin joaca se poate intelege de la simple alergaturi impreuna, la mangaieri sau orice alta metoda de genul. Cum ziceam gasiti jocuri gratis pe internet care sa va dea idei.

Daca ii oferi animalului tau afectiunea necesara atunci el va fi un animal mai bland, asta in special cu tine. In plus aceasta joaca poate fi aplicata si atunci cand iti doresti sa iti dresezi patrupedul. Ea poate fi considerata cu succes o recompensa.

Sfatul meu este sa nu lasasi animalele in casa ca „niste bibelouri” si sa te juci cu ele si sigur vei fi si tu cat si ele mult mai fericite.

Tu te joci cu animalutul tau? Daca ta ce metode de joaca utilizati?

Un comentariu

  1. Cookie mea ( hamster Campbell ) adora sa te joci cu ea :* Vine si se catara pe gratii ca s-o iei in mana si se intinde la tine in palma :*
    Eu cu hamsterii mei ma joc cu ei cand sunt treji, ii iau in mana , ii mangai, ii pun pe pat 🙂 in bila..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.