Desi acest tip de zgarda parfumata conceputa special pentru patrupede este tot mai des cautata de iubitorii si crescatorii de caini, aceasta s-a dovedit a fi un produs care inlocuieste odorizantele clasice pentru caini.

Comparativ cu alte produse complementare zgarda de caini nu este un produs invaziv, deoarece aplicandu-se la gatul cainelui ii va permite cainelui sa se simta confortabi si relaxat fara sa afecteze pielea sau blana.

Cele mai eficiente si utilizate zgarzi s-au dovedit a fi cele cu miros de caise deoarece au efecte terapeutice asupra organismului cainelui, facandu-l sa fie relaxat si energic datorita vitaminelor si substantelor active aflate in compozitia zgardei.

Acest tip de zgarda parfumata poate fi aplicata tuturor cainilor indiferent de talie cu o varsta de peste 4 luni.

Spre deosebire de parfumurile si odorizantele pentru caini durata mirosului placut oferit blanitei cainelui de zgarda parfumata isi pastreaza mirosul timp de 4 luni nepierzandu-si particularitatile nici in contact cu apa.zgarda caini

Este important de retinut ca epiderma cainelui are un PH foarte sensibil. Pulverizarea repetata, constanta, a coloniilor special create pentru catei reprezinta o solutie de scurta durata. Pe termen lung, aplicarea unei zgarde parfumate este o solutie care are viabilitate 4 luni de la scoaterea ambalajului.

Neavand actiune interna, dar nici contact direct cu intreaga suprafata a pielii, zgarda este preferabila in pofida coloniilor care risca sa cauzeze alergii, simptome ale unor infectii, arderi ale epidermei.

Evitand utilizarea zilnica a parfumurilor si odorizantelor speciale pentru caini veti putea observa cu usurinta evolutia starii de sanatate a cainelui dvs. Putine persoane stiu insa ca mirosul neplacut al cainelui poate fi rezultatul unor boli interne iar mascarea mirosului cu parfum nu face decat sa agraveze starea de sanatate a cainelui.

PH-ul epidermei cainilor este unul mult mai sensibil decat cel al oamenilor, pielea are nevoie sa respire constant. Zgarda nu va fi decat atasata, neactionand la nivelul direct al pielii, prin contact.

Odorizantele presupun aplicari succesive si costuri multiple, in consecinte. In schimb, zgarda pafumata pentru caini universalizeaza toate aceste aspecte, procurand cainelui dumneavoastra un parfum proaspat de lunga durata.

Asemanator cu o lesa de caini, zgarda parfumata pentru caini este flexibila, are o textura bio, este usoara si nu stanjeneste cu nimic dinamica si mobilitatea patrupedului dumneavoastra si nici nu va influenta cu nimic reactiile interne ale patrupedului.

Mult mai eficienta, zgarda parfumata pentru caini permite evitarea lacrimarii sau a iritarii epidermei, cainii fiind deseori expusi la afectiuni multiple din pricina PH-ului sensibil. Ai grija de animalutul tau, avand grija de tine !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.