5. Saint Bernard

Saint Bernard

Desi este caracterizat de o marime impresionanta, cu un cap puternic, masiv si cu un bot lat, labe mari si musculoase, impozant din toate punctele de vedere, cainele din rasa Saint Bernard are un temperament extrem de bland, este sensibil si foarte atasat de stapan. Nu in ultimul rand aceasta rasa iubeste copiii si poate reprezenta o dadaca pentru copilul tau.

4. Tosa Inu

Tosa Inu

La fel ca toti cainii prezentati in acest articol si cainele din rasa Tosa Inu este un exemplar mare, proportionat, care emana forta si reuseste sa para din primul moment impunator.  Este un caine foarte inteligent ce are un instinct protector bine dezvoltat. Cainii din rasa Tosa Inu sunt foarte afectuosi cu membrii familiei din care fac parte, dar sunt extrem de rezervati fata de straini. Reprezinta un bun exemplar de caine de paza, acesta latrand decat la nevoie dar este pregatit oricand sa-si dea viata pentru familie.

3. Ciobanesc Caucazian

ciobanesc caucazian

Ciobanescu Caucazian este o rasa de caine de talie mare, robust si masiv, acesta se adapteaza usor conditiilor climatice intalnite. Ciobanescu Caucazian este un caine foarte activ, cu un instinct de aparare bine dezvoltat cu un comportament recunoscut de ferocitate si neincredere fata de straini.

2. Terra Nova

terra nova

Cainii din rasa Terra Nova impresioneaza prin forta fizica de care dau dovada. Acestia pot ajunge sa aibe o inltime de 75 cm si o greutate de pana la 70 KG. Acestia au un caracter temperat si o agresivitate redusa. Este un bun tovars de joaca al copiilor si totodata este si un bun inotator.

1. Marele Danez – Dog German

marele danez

Marele danez este o rasa din categoria cainilor de paza cu temperament nobil. Este rasa de caini care la maturitate poate ajunge la o inaltime de pana la un metru fiind astfel cai mai inalti caini din lume. Zeus este cel mai cunoscut caine din rasa Marele danez, acesta este inscris in cartea recordurilor avand inaltimea de 111,76cm pana la nivelul umerilor, iar ridicat in 2 labe  226cm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.