Nu cred sa existe persoane carora sa nu le placa animalele de companie asa ca am sa va rog pe fiecare sa sa lasati un comentariu mai jos si sa ne spuneti si noua care este animalul de companie preferat si de ce.

De exemplu eu personal detin mai multe animale de companie, atat caini, pisici cat si alte „oratanii”. De iubit ii iubesc pe fiecare in parte dar in mod egal pentru e evita gelozia dintre ei.  Dar de ar fi sa spun ce animal de companie imi place mai mult as alege fara exitare pisica.

Mai exact motanasul meu pe nume Junior. Am facut aceasta alegere deoarece acest motan are o personalitate atat de puternica si de frumoasa incat e imposibil sa nu il iubesti.

In continuare astept de la fiecare din voi sa imi spuna animalul si motivul!

Un comentariu

  1. Of, greu, greu de tot…. Cu cleștele scot rozătoarele, că și câinii-mi sunt egali, și păsările, și pisicuțele, și reptilele ( șopârle, nu șerpi! Că se hrănesc cu animăluțul meu! ) dar parcă rozătoarele au ceva acolo, aprte. De ex gerbilii, șoarecii, șobolanii, iepurii, hamsterii și veverițele sunt frumoase și super drăgălașe, chiar nu pot alege…. Foarte greu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.