Mai mult decat hrana uscata, este foarte dificil de determinat ce fel de hrana umeda este mai buna pentru pisica ta. Apoi, trebuie sa hotarasti ce cantitate de mancare trebuie sa ii dai pisicii tale pentru a o mentine sanatoasa si satula. Mai mult decat atat, este important sa stii cum sa distribui hrana umeda si hrana uscata fiecarei mese a pisicii tale. La Animax gasesti o gama bogata de hrana uscata sau hrana umeda pentru pisica ta, exact asa cum medicul ti-a recomandat. Hrana uscata si hrana umeda sunt bogate in vitamine, proteine si minerale, suplimente zilnice necesare pisicii tale pentru a creste sanatos si armonios.

De ce au nevoie pisicile sa fie hranite cu mancare umeda?

Majoritatea veterinarilor recomanda acum ca o pisica sa aiba o dieta alcatuita exclusiv din mancare umeda. Exista o multime de motive pentru aceasta decizie. In primul rand, pisicile sunt carnivoAre si nu sunt obisnuite sa digere foarte multi carbohidrati. Mancarea uscata contine automat o cantitate mai mare de carbohidrati fata de hrana umeda. In al doilea rand, pisicile nu sunt prea mari consumatoare de apa si tind sa se mentina pana la stadiul de deshidratare. Hrana umeda de la Animax le ofera in mod natural cantitatea de apa necesara dietei pisicilor.

Ar trebui sa iti hranesti pisica si cu hrana uscata si cu hrana umeda?

In primul rand, stabileste daca iti vei hrani pisica 100% cu mancare umeda de la Animax sau sa ii incluzi si mancare uscata in dieta. In timp ce unele standarde impun hranirea pisicii cu mancare umeda, exista rase de pisici care prefera hrana uscata si care vor scadea in greutate in cazul in care vor primi doar hrana umeda. Stabilind un amestec potrivit de hrana umeda si hrana uscata vei afla cu exactitate cantitatea perfecta de calorii de care pisica ta are nevoie.

Odata ce stabilesti ratia de hrana zilnica si amestecul potrivit dintre hrana uscata si hrana umeda, este timpul sa stabilesti numarul zilnic de calorii de care pisica ta are nevoie, informatii pe care le gasesti in acest articol.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.