Adoptii caini

adoptii caini

Daca ai un caine si nu il mai poti creste, sau cateaua tocmai ti-a facut fericirea de a-ti inmulti familia inseamna ca ai o problema! Foarte multe persoane aleg calea gresita de a salva situatia si anume de a arunca cainii in strada. Din fericire sunt extrem de multi doritori care si-ar dori sa adopte un caine.

Daca esti pe cale sa faci greseala de a alunga un caine in strada mai gandeste-te putin, ce ai de pierdut? In doar 2 minute poti lasa un comentariu iar apoi in cateva zile problema ta este rezolvata. FA O FAPTA BUNA!

Daca ai un caine sau mai multi si vrei sa-l dai spre adoptie lasa un comentariu cu datele tale si sigur se va gasi cineva sa il vrea.


6 Responses to Adoptii caini

 1. Mihaela says:

  Ofer spre adoptie 4 fetite si 3 baietei metis labrador in varsta de 6 saptamani. Sunt jucausi si plini de viata, cauta stapan iubitor.

 2. Maria says:

  Urgent! Ofer spre adoptie o catelusa Husky metis, pui. Foarte jucausa, plina de energie si cu ochi albastri.

 3. Andrei says:

  Pentru si mai multa vizibilitate puteti adauga un anunt cum ca dati spre adoptie pe findia.ro/adopta

 4. Daria says:

  Si eu am un caine bchon malteze dar ii iubesc asa de mult de nu las vande are 2 ani si e dragut nu il vand niciodata lumea imi zice ca sun iubitoare de animale si asa e cand vad un animal pe strada parca las lua si imi vine sa pland inainte am fazut un caine mic si am plans o saptamana dupa el si parintii mei au facut o favoare mi lau luat am un caine si un papaga am avut multe animale am 9 ani .cautatima pe facebook acolo vedeti animalele Otto catelul Papi papagalul pe facebook ma chima cernaianu Daria sau Daria Cernaianu

 5. Tatiana says:

  Catelus comunitar caut stapan urgent in Bucuresti sau Cornetu, Bragadiru (Ilfov). Varsta aprox 2 luni. Va astept cu drag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *